خودکفایی کشور در فرآوری مواد غذایی

به گزارش دنیای راه راه، مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و داروی کشور گفت: علاوه بر خودکفایی در تولید مواد غذایی در کشور، محصولات به کشور های همسایه، اوراسیا، اروپای و کانادا صادر می گردد.

خودکفایی کشور در فرآوری مواد غذایی

به گزارش از ، محمد حسین عزیزی مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و داروی کشور در شاهرود گفت: علاوه بر خودکفایی در تولید مواد غذایی در داخل، محصولات به کشور های همسایه، اوراسیا، اروپای و کانادا صادر می گردد.

او اضافه کرد: گندم، برنج و چای به کشور وارد می شوند.

محمد حسین عزیزی ابراز داشت: سال جاری مسائل خیلی از کارخانه های مواد غذایی غیبرطرفال و نیمه فعال برطرف شده و دوباره فعال شده اند.

مدیرکل فرآورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و داروی کشور با اشاره به قابلیت های شهرستان شاهرود به عنوان قطب کشاورزی و باغداری گفت: این شهرستان دارای 59 کارخانه و کارگاه صنایع غذایی شناسه دار در زمینه لبنیات، نان و خشک کردن برگه و فرآوری پسته و زعفران است.

انتهای پیغام / م

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 10 آبان 1399 بروزرسانی: 10 آبان 1399 گردآورنده: donyayerahrah.ir شناسه مطلب: 946

به "خودکفایی کشور در فرآوری مواد غذایی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خودکفایی کشور در فرآوری مواد غذایی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید