مرغ با لوبیا سیاه و برنج

به گزارش دنیای راه راه، این غذای رنگی و زیبا می تواند به راحتی خودش را در دل همه اعضای خانواده جا کند. در ادامه طرز تهیه مرغ با لوبیا سیاه و برنج را بخوانیم.

مرغ با لوبیا سیاه و برنج
  • تعداد: 6 نفر
  • زمان تهیه: 20 دقیقه
  • زمان پخت: 50 دقیقه

مواد لازم

  • ¼ پیمانه آرد کامل
  • 1.5 قاشق چایخوری پودر چیلی
  • ¼ قاشق چایخوری نمک
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • 1300 گرم مرغ (سینه یا ران به سلیقه شما بستگی دارد)
  • دو قاشق غذاخوری روغن سرخ کردنی
  • 425 گرم کنسرو لوبیا سیاه
  • 410 گرم کنسرو گوجه فرنگی با فلفل سبز
  • یک پیمانه آب گوجه فرنگی
  • یک پیمانه ذرت
  • 2/3 پیمانه برنج
  • 1/8 قاشق چایخوری فلفل هندی
  • دو حبه سیر رنده شده

طرز تهیه

  1. در یک کیسه پلاستیکی، آرد، یک قاشق چایخوری پودر چیلی، نمک و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. تکه های مرغ را داخل آن بیندازید. در کیسه را ببندید و خوب تکان دهید تا آرد کاملا به مرغ ها بچسبد.
  2. در یک تابه بزرگ، مرغ ها را داخل روغن داغ و روی حرارت ملایم به مدت 10 دقیقه سرخ کنید تا تغییر رنگ دهند. سپس آنها را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید. لوبیا، کنسرو گوجه فرنگی، آب گوجه فرنگی، ذرت، برنج خام، نصف قاشق چایخوری پودر چیلی به جای مانده، پودر فلفل هندی و سیر را به تابه اضافه کنید. آنها را خوب هم بزنید. حرارت را زیاد کنید تا مواد بجوشند. سپس آنها را داخل یک تابه مستطیل پیرکس بریزید. تکه های مرغ را روی آن بچینید.
  3. آن را به مدت 45 تا 50 دقیقه در فر با دمای 375 درجه فارنهایت قرار دهید تا کاملا پخته شوند.

ارزش غذایی

  • کالری: 437
  • چربی: 16 گرم
  • کلسترول: 86 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 40 گرم
  • فیبر: 5 گرم
  • قند: 3 گرم
  • پروتئین: 35 گرم
  • سدیم: 634 میلی گرم
  • پتاسیم: 521 میلی گرم
  • کلسیم: 81 میلی گرم
  • آهن: 4 میلی گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com
انتشار: 19 مرداد 1401 بروزرسانی: 19 مرداد 1401 گردآورنده: donyayerahrah.ir شناسه مطلب: 1841

به "مرغ با لوبیا سیاه و برنج" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مرغ با لوبیا سیاه و برنج"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید