افزایش هزینه کاربران در استفاده از آموزش مجازی

به گزارش دنیای راه راه، به گزارش خبرنگاران، محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات امروز شنبه اول شهریورماه در شبکه اجتماعی اینستاگرام سوالاتی را در قالب طرح نظرسنجی از کاربران این شبکه اجتماعی برای اطلاع یابی از شرایط آموزش مجازی در کشور بیان کرد.

افزایش هزینه کاربران در استفاده از آموزش مجازی

اگر علاقمند به دریافت بهترین خدمات هزینه تحصل در استرالیا هستید با ما همراه شوید، با مجری مستقیم ویزای تحصیلی استرالیا، با دریافت مشاوره رایگان از مجربترین تیم مهاجرتی استرالیا، بهترین مسیر را به سوی دانشگاه های استرالیا انتخاب کنید.

وی وعده داد که در حال برنامه ریزی برای ارائه بسته های اینترنت رایگان در سال تحصیلی جدید برای معلمان و دانش آموزان است.

وزیر ارتباطات با بیان اینکه برای تحقق عدالت آموزشی و ارائه بسته های رایگان به معلمان و دانش آموزان در سال تحصیلی جدید برنامه ریزی می کنیم، با انتشار سوالاتی در قالب نظرسنجی از کاربران خواست در تحقق این هدف، مشارکت نمایند.

در این نظرسنجی از کاربران پرسیده شده است که آیا برای آموزش مجازی از اینترنت خانگی استفاده می نمایند و یا اینترنت همراه؟ پاسخ 51 درصد کاربران تا زمان انتشار این خبر، اینترنت موبایل و پاسخ 49 درصد کاربران اینترنت خانگی بوده است.

در سوالی وزیر ارتباطات از کاربران پرسیده است که برای آموزش مجازی از سامانه شاد استفاده می نمایند یا سایر پیغام رسان ها و ابزارها؟ که 27 درصد شرکت نمایندگان گزینه شاد را انتخاب کردند و 73 درصد اذعان کردند که از سایر ابزارها استفاده می نمایند.

در خصوص سوالی مبنی بر اینکه آیا هزینه شما با استفاده از آموزش مجازی افزایش یافته است؟ 90 درصد کاربران پاسخ بله دادند.

در همین حال این سوال مطرح شد که در سال تحصیلی گذشته، موضوع هزینه شبکه یا کیفیت خدمات شاد برای کاربران چالش عظیم تری محسوب شده است که در این خصوص 59 درصد کاربران چالش هزینه و 41 درصد چالش کیفیت این خدمت آموزشی را مطرح کردند.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 17 مهر 1399 بروزرسانی: 17 مهر 1399 گردآورنده: donyayerahrah.ir شناسه مطلب: 900

به "افزایش هزینه کاربران در استفاده از آموزش مجازی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "افزایش هزینه کاربران در استفاده از آموزش مجازی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید