با خوردن این غذاها سلامت قلب به خطر می افتد
به گزارش دنیای راه راه، تمامی شما اطلاعات کمی راجع به تغذیه مناسب سلامت قلب دارید. شما می دانید که برای حفظ سلامت قلب باید از مصرف غذاهای پر نمک و کلسترول و گوشت و مواد غذایی چرب اجتناب کنید. اما این اطلاعات ، کمترین چیزی است که راجع به تغذیه مناسب برای سلامت قلب می دانید. تحقیقات تازه نشان می دهد که برای حفظ سلامت قلب ، باید نکات تغذیه ای پیچیده تری را رعایت کنید.
بدترین غذاها برای قلب شما
خوردن غذای سالم برای قلب از مهمترین عادات غذایی محسوب میگردد. برای این منظور باید از خوردن غذاهایی که کلسترول و نمک زیادی دارند اجتناب نمائیم و چشم خود را بر روی تکه های چربی و دنبه گوشت ببندیم. البته گفتن این جملات از انجام دادن آنها بسیار ساده تر است ولی حداقل باید در این زمینه آگاهی های لازم را داشته باشیم.تحقیقات نو سبب پیچیده شدن مسائل قدیمی در زمینه ارتباط تغذیه و سلامت قلب شده اند. تنها در چند سال اخیر مطالعات نشان داده اند که کلسترول، نمک و چربی در رژیم غذایی که از دشمنان سلامت قلب به شمار میروند ٬ به میزان ای که تصور میشده است، مضر نیستند.
حتی چربی اشباع ممکن است تأثیر چندانی بر مسائل قلبی نداشته باشد. در تحقیقات متعدد اخیر تعیین شده است که ارتباطی میان چربی اشباع در رژیم غذایی و بیماری های قبلی وجود ندارد. که این جمله را جف ولک، دکترا، محقق و پروفسور در زمینه علوم تغذیه از دانشگاه ایالات اوهایو بیان نموده است.
اگرچه این موضوع صحت دارد که اسیدهای چرب اشباع در خون در ارتباط با افزایش نرخ بیماری های قلبی هستند ولی این محقق بیان نموده است که خوردن اسیدهای اشباع به صورت بخشی از غذا سبب نمیگردد که این اندازه از اسید چرب به طور کامل و به حد بالا وارد خون شوند.
این موضوع در مطابقت با سایر یافته های اخیر در زمینه وجود چربی و کلسترول در رژیم غذایی است. اگر یک غذا دارای میزانی از این مواد باشد، لزوماً به این معنی نیست که خوردن آن سبب افزایش وزن و چربی بدن میگردد.
ولی با این حال آنچه که شما میخورید، در زمینه سلامت قلب اهمیت دارد. غذا میتواند سبب شادابی و انرژی بخشیدن به بدن گردد یا میتوان سبب سمی شدن و ایجاد ضرر و زیان برای بدن گردد، این جمله را کیت پاتون، یک متخصص تغذیه در موسسه قلب و عروق کلیولند بیان میکند.
میتوان بیش از 95 درصد از مسائل سلامتی را به صورت طبیعی و با خوردن غذای مناسب برطرف کرد.
بدترین غذاها برای قلب شما کدامند ؟
در اینجا بدترین غذاها برای سلامت قلب را بیان میکنیم.نوشابه
قند ساده شبیه به قندی که در نوشابه ها وجود دارد سبب افزایش سطح قند خون میگردد که محققی به نام پاتون این را بیان میکند. این موضوع میتواند سبب افزایش فشار بر دیواره رگ ها و افزایش ریسک بیماری قلبی گردد. هر چه نوشابه بیشتری مصرف کنید، ریسک این موضوع بالا میرود.کیک ها و دسرهای شیرین پخته شده
یکی دیگر از مواد غذایی که دارای شکر معمولی، شکر قهوه ای، شربت غلات، شربت افرا، شیره قند و سایر شیرین کننده ها است و سبب افزایش تنش های اکسایشی در رگ ها میگردد که اخیراً در یکی از تحقیقات محققین کانادایی تعیین شده است.در نتیجه، این شیرین کننده ها - و انواع پاها (منظور پای سیب و … است)، کیک ها و سایر مواد غذایی مشابه - میتوانند سبب گرفتگی رگ ها، افزایش فشار خون، ایست قبلی و سایر انواع بیماری های قلبی شوند که این محققین به آن اشاره نموده اند.
کربوهیدرات های اصلاح شده
به گفته پاتون، کربوهیدرات های اصلاح شده که دارای قند، شکر و سایر افزودنی ها هستند برای قلب مضر هستند. چاشنی هایی نظیر کچاپ و سس سالاد و بعلاوه بنا به گفته متخصصین سس پاستا، نان و ماست کم چرب از منابع معمول قند و کربوهیدرات های اصلاح شده هستند.مارگارین
در تحقیقات اخیر تعیین شده است که کره برای قلب بد نیست. از سوی دیگر، مارگارین منبع اسیدهای چرب ترانس است. پاتون میگوید که این ماده سبب افزایش ریسک بیماری های قلبی-عروقی میگردد. او میافزاید که روغن های مخصوص شیرینی از دیگر منابع عمده اسیدهای چرب هستند.شیرین کننده قهوه پودری
پاتون میگوید، شبیه به مارگارین و روغن های مخصوص شیرینی، این پودر ها نیز دارای اسیدهای چرب ترانس هستند. بعلاوه انواع پاپکرن های سرخ شده در مایکروفر، شکلات های صبحانه و مواد غذایی که دارای روغن های هیدروژنه باشند در فهرست مواد غذایی مضر برای قلب هستند.بیکن و گوشت های پر از چربی
پاتون میگوید اگرچه اسیدهای اشباع از فهرست غذاهای مضر برای قلب خارج شده اند، ولی تکه های چربی گوشت نظیر دنبه و گوشت دنده میتوانند برای قلب شما دردسرساز باشند. او به این نکته اشاره میکند که در تحقیقات اجرا شده، ارتباطی میان گوشت قرمز و افزایش سطح باکتری مضر روده وجود دارد. مباحثات در زمینه مضر بودن گوشت برای قلب ادامه دارد. ولی در حال حاضر بهتر است که شما گوشت کمتری را مصرف کنید.هات داگ ها
پاتون میگوید گوشت هایی که عملیات فرآوری زیادی بر روی آن ها انجام میگردد نظیر هات داگ ها، سوسیس ها و انواع مشابه دیگر، دارای مقادیر زیادی از مواد افزودنی هستند.در تحقیقات زیادی ارتباط این مواد غذایی با بیماری های قلبی تعیین شده است. اگرچه مشکل است که با استفاده از تحقیقات دقیقاً تعیین گردد که کدام یک از اجزای این مواد غذایی سبب ایجاد بیماری های قلبی میگردد. نیترات ها؟ فسفات ها؟ هیدروکربن ها؟ ولی عاقلانه است که میزان مصرف این مواد غذایی را کاهش دهیم.
منبع: سایت راستینه
منبع: راسخون