طرز تهیه ادویه فاهیتا: ادویه غذاهای مکزیکی
به گزارش دنیای راه راه، ادویه فاهیتا یا همان چاشنی فاجیتا (Fajita Seasoning) معروف ترین ادویه مکزیکی در دنیا است. اگر مایل هستید آشپزی منحصر به فرد خودتان را داشته باشید، این ادویه درست مانند یک فوت کوزه گری به غذاهای شما عطر و طعم دیگری می بخشد. ادویه فاهیتا یا همان فاجیتا به علت تناسب با ذائقه شرقی محبوبیت زیادی در بین مردمان خاورمیانه دارد. از این چاشنی می توانید برای تهیه استیک، مزه دار کردن مرغ و ماهی، به عنوان ادویه کباب یا یک چاشنی ساندویچ مرغ بهره ببرید. چاشنی فاهیتا مشابه ادویه تاکو است که تنها در مقدار برخی از مواد تشکیل دهنده با یک دیگر تفاوت دارند. در ادامه، با طرز تهیه ادویه فاهیتا همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه ادویه فاهیتا
- پودر فلفل قرمز تند یک دوم قاشق غذاخوری
- پاپریکا دو قاشق غذاخوری
- زیره سبز یک قاشق غذاخوری
- پودر سیر یک قاشق غذاخوری
- گیشنیز خشک آسیاب شده یک دوم قاشق غذاخوری
- پونه کوهی خشک شده یک قاشق غذاخوری
مراحل طرز تهیه ادویه فاهیتا
مرحله اول
برای داشتن این ادویه، کافی است که تمام مواد لازم را به همان میزان گفته شده باهم مخلوط کنید. برای این کار یک کاسه میانه بردارید. پود فلفل قرمز تند، پودر پاپریکا، زیره سبز، پودر سیر، گیشنیز خشک آسیاب شده و پودر پونه کوهی خشک شده را درون کاسه بریزید و با یاری یک قاشق هم بزنید.
مرحله دوم
وقتی تمام مواد با هم به خوبی مخلوط شدند، ادویه مکزیکی شما آماده است. برای مصرف، آن را درون ظرف ادویه بریزید و در مکانی تاریک و خنک نگهداری کنید. برای پخت غذاها کافی است یک قاشق چای خوری از آن را به عنوان چاشنی به غدا اضافه کنید.
نکات طرز تهیه ادویه فاهیتا
- برای یک دست شدن ادویه می توانید تمام مواد را با هم به مدت چند ثانیه آسیاب کنید. حواستان باشد خیلی آسیاب نشوند.
- در بسیاری از دستورالعمل های تهیه این ادویه، یک قاشق غذاخوری پودر پیاز و یک دوم قاشق غذاخوری فلفل سیاه هم وجود دارد.
- عطر و طعم این ادویه در ظرف دربسته به مدت شش ماه ماندگاری دارد.
- از این ادویه برای پخت استیک یا غذاهای مکزیکی مانند: طرز تهیه فاهیتاس مرغ مکزیکی بهره ببرید.
- اگر گیاهخوار هستید این ادویه را در طرز تهیه تاکو گیاهی بهره ببرید و لذت ببرید.
- این اندازه ادویه یک گرم فیبر و یک گرم پروتئین دارد.