طرز تهیه شیرینی هندی کاجا؛ شیرینی خوشمزه و مخصوص ماه رمضان

به گزارش دنیای راه راه، کاجا نام نوعی شیرینی هندی است که از محبوبیت بالایی بین مردم هند برخوردار است و مخصوص ماه رمضان است.

طرز تهیه شیرینی هندی کاجا؛ شیرینی خوشمزه و مخصوص ماه رمضان

برای دیدن تاج محل و مجسمه های بودا، تور هند ما را تجربه کنید.

مواد لازم

آرد قنادی یک لیوان

کره 40 گرم

شکر 1 قاشق غذا خوری

نمک 1/4 قاشق چای خوری

بیکینگ پودرنصف قاشق چای خوری

آب 1/4 لیوان

کره (برای روی خمیر) 20 گرم

روغن به مقدار لازم

نشاسته ذرت 3 قاشق غذا خوری

مواد شربت:

گلاب 2 قاشق غذا خوری

زعفران دم نموده 3 قاشق غذا خوری

پودر هل نصف قاشق چای خوری

شکر 1 لیوان

آب نصف لیوان

طرز تهیه

برای درست کردن شهد:آب، شکر، هل، گلاب وزعفران را در ظرفی ریخته و روی حرارت قرار دهید. اصلا با قاشق هم نزنید (چون شکرک میزند) و با حرارت کم بگذارید 15تا20 دقیقه شهد بجوشد و کمی غلیظ گردد، فقط چند بار ظرف را دورانی تکان دهید. مراقب باشید شربت زیاد غلیظ نشده و بلور های کریستالی در شربت دیده نگردد. بعد آن را کنار بگذارید تا کاملا خنک گردد. (لازم نیست مثل شربت بار غلیظ بشه)

برای خمیر شیرینی:آرد،40 گرم کره، یک قاشق شکر، نمک و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. بعد 1/4لیوان آب رو کم کم اضافه کنید تا جایی که خمیر به دست نچسبد و دو سه دقیقه خمیر را ورز دهید و 15 دقیقه خمیر را در محیط بگذارید استراحت کند.

بعد استراحت روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را با وردنه باز کنید تا کاملا نازک گردد، ولی پاره نگردد

وسط خمیر 20 گرم کره نرم شده (2 قاشق غذاخوری) بزنید و با دست تمیز روی خمیر رابا کره کاملا ماساژ دهید تا کمی کره به خورد خمیر برود.

بعد روی خمیر نشاسته بپاشید. نشاسته را برای این روی خمیر میریزند که لایه ها موقع سرخ شدن به هم نچسبند و شیرینی پف کند.

خمیر را از یک طرف رول کنید و به انتهای خمیر که رسیدید با مقدار کمی آب خمیر را کاملا ببندید و مطمئن باشید که خمیر بسته شده است. بعد خمیر را با فاصله 2 سانت 2 سانت ببریدو هر کدام از برش ها را با وردنه کمی پهن کنید.

درون ظرف گودی روغن بریزید و روغن را داغ کنید، ولی زیاد داغ نگردد، بعد شعله را کم نموده و خمیر ها راسه چهارتا سه چهارتا در روغن بگذارید و هر دو طرفش را سرخ و برشته کنید. موقع سرخ شدن چند بار شیرینی را زیر و رو کنید تا کاملا مغز پخت گردد. هنگام سرخ شدن خمیر ها روی هم قرار نگیرند.

اگر شعله گاز زیاد باشد بخش داخلی شیرینی، خام می ماند و فقط روی خمیر برشته می گردد. شیرینی ها را بعد از سرخ شدن با صافی از روغن بیرون بیاورید و آن ها را بلافاصله در شربت خنک غوطه ور کنید. بگذارید 15تا20دقیقه داخل شربت بمانند. بعد آن ها را بیرون آورده داخل ظرف بچینید و سرو کنید.

سایر نکات

توجه کنید که شربت خنکو شیرینی داغ باشد تا شربت جذب شیرینی گردد و شیرینی خمیر نگردد.

منبع: گردشبان
انتشار: 6 اردیبهشت 1400 بروزرسانی: 6 اردیبهشت 1400 گردآورنده: donyayerahrah.ir شناسه مطلب: 1300

به "طرز تهیه شیرینی هندی کاجا؛ شیرینی خوشمزه و مخصوص ماه رمضان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شیرینی هندی کاجا؛ شیرینی خوشمزه و مخصوص ماه رمضان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید