طرز تهیه مجور کدو سبز

به گزارش دنیای راه راه، مجور کدو هیچ شباهتی به کوکوی کدو ندارد و یک غذای گیاهی ساده و مقوی است که با ماده اصلی کدو سبز تهیه می شود. کرمانی ها عاشق کدو هستند و می دانند که این سبزی چه ارزش غذایی بالایی برای آن ها به همراه دارد. به همین دلیل، تهیه این غذا با کدو سبز موضوع بحث این مطلب است و پیشنهاد می کنیم که اگر شما هم دوست دارید که این غذای لذیذ را تهیه کنید، در ادامه این مطلب با ما باشید.

طرز تهیه مجور کدو سبز

مجور کرمانی

زمان آماده سازی15 دقیقه
زمان پخت غذا30 ساعت
اندازه سختیکم
100 گرم مجور250 کالری

پخت مجور کدو

این غذا با اینکه شبیه به کوکوی کدو است، اما تفاوت بسیار زیادی با آن دارد. در روغن سرخ نشده و همچنین درصد چربی آن پایین است. حتی نمی توانید تصور کنید که ترکیب پنیر سفید، کدو و شوید چه خاصیت بی نظیری دارد. پنیر بکار رفته در این غذا یک منبع غنی از کلسیم به شمار میرود که منبعی مهم برای جلوگیری از پوکی استخوان خواهد بود. همچنین کدو سبز فیبر و نشاسته بسیار زیادی دارد. این غذا را دست کم نگیرید. در ادامه با طرز تهیه گام به گام این غذا با شما هستیم.

مواد اولیه برای طرز تهیه مجور کدو کرمانی

تهیه این غذا به مواد اولیه راحت و در دسترسی نیاز دارد. بد نیست بدانید که در تهیه این کوکو از گوشت استفاده نمی شود، به همین دلیل این غذا یک وعده مجذوب کننده برای گیاهخواران است.

مواد اولیهاندازه مورد نیاز
کدو سبز500 گرم یا 4 عدد میانه
تخم مرغ2 عدد
پنیر سفید150 گرم
شوید خشک4 قاشق غذا خوری
سیر2 حبه
آرد گندم2 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه و نمکبه اندازه لازم

طرز تهیه مجور کدو سبز کرمانی

این غذا را می توانید بصورت یک تکه یا حتی قالبی تهیه کنید. در ادامه با طرز تهیه این غذای سنتی کرمان با شما هستیم.

  • مرحله اول: در میان طرز تهیه انواع غذاهای کرمانی ، این غذا راحت تهیه می شود. در مرحله اول از پخت این غذا، کدو سبزها را شستشو دهید. سپس آن ها خشک کرده و پوست آن ها را بگیرید.
  • مرحله دوم: بعد از آن، کدوها را با استفاده از رنده ریز رنده کنید. بعد از اینکه تمام کدوها را رنده کردید، آب حاصل از رنده را از کدوها بگیرید. این کار کمک می کند تا غذای شما شل و آبکی نشود و غلظت مناسبی داشته باشد.
  • مرحله سوم: در گام بعدی سیرها را پوست بگیرید و آن ها را نیز با له کردن یا رنده کردن به راحتی پوره کنید.
  • مرحله چهارم: در مرحله بعد از طرز تهیه مجور لذیذ کدو سبز کرمانی حالا باید کدوهای رنده شده و سیر را در یک کاسه مناسب بریزید. نمک، فلفل سیاه و در صورت تمایل ادویه جات دیگر خود را با کدو سبزهای رنده شده مخلوط کنید.
  • مرحله پنجم: سپس پنیر را نیز رنده کرده و با کدو سبز رنده شده و ادویه جات خوب ترکیب کنید. سپس تمام مواد را خوب هم بزنید تا یک مایه غلیظ داشته باشید.
  • مرحله ششم: در مرحله، حالا باید آرد گندم را به آهستگی به این ترکیب اضافه کنید. مجدداً تمام مواد را با یکدیگر هم زده و مخلوط کنید. تخم مرغ ها را نیز بر روی این ترکیب شکسته و باز هم بزنید.
  • مرحله هفتم: در همین حین فر را نیز روشن کنید. کف سینی فر را چرب کرده و کاغذ روغنی پهن کنید. اگر ظرف پیرکس مناسب برای قرار دادن در فرداشتید هم می توانید از آن استفاده کنید.
  • مرحله هشتم: حالا بعد از چرب کردن کف ظرف پیرکس یا سینی فر و قرار دادن کاغذ روغنی، مواد این غذا را یکدست و کاملاً صاف به سینی فر یا ظرف پیرکس خود اضافه کنید. با یک قاشق چوبی روی سطح آن را صاف کرده و اجازه بدهید که فر شما به مدت زمان 15 دقیقه با دمای 200 درجه به خوبی گرم شود.
  • مرحله نهم: بعد از 15 دقیقه ظرف حاوی مجور لذیذ کدو سبز را درون فر قرار داده و اجازه دهید که به خوبی پخته شود. بعد از اینکه سطح روی غذا کاملا طلایی رنگ شد، یعنی مجور شما آماده است.
  • مرحله دهم: در ادامه برای این که غذای شما به خوبی مغز پخت شود کافیست چند دقیقه گریل فر را نیز روشن کنید تا این غذای محلی کرمان به خوبی پخته وحاضر شود. در نهایت بعد از 20 دقیقه الی 30 دقیقه این غذای سنتی کرمان آماده سرو خواهد بود.

طرز تهیه مجور کدو بدون فر

با این که گفتیم این غذا را با روغن سرخ نمی کنند اما اگر فر نداشتید می توانید آن را در یک تابه آماده کنید. بدین صورت که یک تابه مناسب انتخاب کرده، در آن کمی روغن بریزید. بعد از اینکه تابه و روغن شما به خوبی داغ شدند، حالا مواد این غذای لذیذ را با قاشق برداشته و مانند کوکو دانه دانه در تابه قرار داده و سرخ کنید. بعد از سرخ شدن یک دست هر دو طرف غذا، مجور لذیذ کدو سبز شما آماده است. حالا آن ها را بر روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید تا روغنشان به طور کامل گرفته شود. در نهایت غذای لذیذ کرمانی شما آماده است. آن را با کاهو، خیارشور و گوجه فرنگی تزیین کرده و نوش جان کنید.

چند نکته طلایی در طرز تهیه مجور کدو کرمانی

در این قسمت قصد داریم تا چند نکته را برای خوشمزه تر شدن این غذا به شما گوشزد کنیم.

  • نکته اول اینکه در زمان اضافه کردن تخم مرغ ها آنها را در ظرفی جداگانه بشکنید. این کار کمک می کند که اگر تخم مرغ فاسد بود غذای شما خراب نشود.
  • نکته بعدی اینکه استفاده از سیر در این غذا اختکمک بوده و حتی می توانید آن را حذف کنید. سیر طبع گرمی دارد اما موجب افت فشار خون می شود که در ترکیب با کدو می تواند کمی خطرناک باشد.
  • پنیری که باید در این غذا استفاده کنید شور است. پس در اضافه کردن نمک محتاط باشید.
  • اگر تمایل داشتید تا اندازه طبع سرد کدو را کاهش دهید، می توانید علاوه بر سبزی شوید از سبزی نعنا خشک نیز در این غذا استفاده کنید.
  • استفاده از سبزی شوید و نعنای خشک یا تازه تفاوتی ندارد، اما دقت کنید که سبزیجات خشک عطر بیشتری دارند.
  • لزومی به گرفتن پوست کدوها نیست. همین که آنها را با دقت تمیز کنید کافی بوده و حتی می توانید آنها را با پوست نیز رنده کرده.
  • استفاده از ظروف پیرکس یا تفلون کمک می کنند تا غذای شما به ظرف نچسبد و راحت جدا شود.

مجور لذیذ و خوشمزه کدو برای یک سفره سبز و سلامت

در این مطلب از طبخ مجور لذیذ کدو سبز گفتیم. این غذ را با سفارش انلاین غذا کرمان نیز می توانید تهیه کنید. این غذاها شما را سریع سیر می کند و اجازه نمی دهد که شما بیشتر از اندازه غذا میل کنید. به عبارتی مجور لذیذ کدو برای افراد رژیمی که قصد کاهش وزن دارند مناسب است. در این غذا تخم مرغ نیز به کار رفته و به همین دلیل با حضور پروتئین، شما با مجموعه کامل از مواد معدنی، ویتامین ها و مواد مغذی رو به رو هستید. فراموش نکنید که طبع کدو خنک است و این غذا برای فصل تابستان یک پیشنهاد ویژه محسوب می شود.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 1 بهمن 1403 بروزرسانی: 1 بهمن 1403 گردآورنده: donyayerahrah.ir شناسه مطلب: 2119

به "طرز تهیه مجور کدو سبز" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مجور کدو سبز"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید