ترفندهای شور بچه بلال (شور بیبی کورن) بدون کپک با ماندگاری بالا

به گزارش دنیای راه راه، شور بیبی کورن یا شور بچه بلال که به آن شور بچه ذرت هم می گویند، یکی از است که در تهیه انواع ساندویچ، پیتزا و اسنک کاربرد دارد. شور بچه بلال در هم طعم بسیار خوبی ایجاد می نماید. تهیه شور و از برترین روش های نگهداری بچه بلال برای مدت طولانی است. اگر شما هم از دوستداران انواع شور هستید، با ما در این مقاله از در همراه باشید تا طرز تهیه شور بچه بلال را به شما آموزش دهیم.

ترفندهای شور بچه بلال (شور بیبی کورن) بدون کپک با ماندگاری بالا

مواد لازم برای تهیه شور بیبی کورن

مواد اولیهمقدار مورد احتیاج
بیبی کورن تازه500 گرم
آب4 لیوان فرانسوی دسته دار
سرکه سفید1 لیوان فرانسوی دسته دار
نمک2 قاشق غذاخوری
سیر4 حبه
برگ بو2 عدد
دانه فلفل سیاه1 قاشق چای خوری
تخم گشنیز1 قاشق چای خوری

مدت زمان لازم برای آماده سازی مواد اولیه: 15 دقیقه

مدت زمان لازم برای تهیه شور بیبی کورن: 30 دقیقه

مراحل طرز تهیه شور بچه بلال

در طرز تهیه شور بچه بلال حتما از بیبی کورن های ترد، تازه، سالم و با کیفیت بهره ببرید. شما به دلخواه می توانید مقدار سرکه مصرفی شور بچه ذرت را افزایش یا کاهش دهید.

مرحله اول: بیبی کورن ها را آماده کنید

قبل از هر کاری بیبی کورن ها را پوست بگیرید و زیر شیر آب سرد به خوبی بشویید. سپس، بچه ذرت ها را در سبد بگذارید تا آب اضافی آن ها خارج گردد.

مرحله دوم: شیشه های مخصوص نگهداری شور را استریل کنید

حالا، قابلمه مناسبی را تا نیمه پر از آب کنید و روی حرارت میانه بگذارید تا بجوشد. سپس، شیشه های مخصوص نگهداری شور را در قابلمه در حال جوش قرار دهید تا برای 15 دقیقه بجوشند و استریل شوند. در ادامه، بطری های شیشه ای را با احتیاط از قابلمه بیرون بیاورید و در فضای آشپزخانه بگذارید تا کاملا خشک شوند.

مرحله سوم: بچه ذرت ها را بجوشانید

در این مرحله از درست کردن شور بچه بلال، قابلمه مناسبی را تا نیمه پر از آب کنید و روی حرارت میانه بگذارید تا بجوشد. سپس، بلال های کوچک را به آب در حال جوش اضافه نموده و حدود 5 الی 10 دقیقه صبر کنید تا بیبی کورن ها کمی نرم تر شوند. در ادامه، حرارت را خاموش کنید و بچه بلال ها را در سبد بریزید تا هم آب اضافی شان خارج گردد و هم خنک شوند.

مرحله چهارم: مایع شور بلال کوچک را آماده کنید

حالا، قابلمه دیگری را روی حرارت میانه بگذارید و مقدار معین شده آب و سرکه را در آن بریزید. حبه های سیر بدون پوست و شسته شده، نمک، دانه فلفل سیاه، تخم گشنیز و برگ بو را نیز به این ترکیب اضافه کنید. چند دقیقه منتظر بمانید تا مایع شور بیبی کورن بجوشد.

پس از جوشیدن ترکیب داخل قابلمه، 5 الی 10 دقیقه دیگر صبر کنید تا عطر ادویه ها کاملا آزاد گردد و مایع درون قابلمه طعم آن ها را به خودش بگیرد. سپس، حرارت را خاموش کنید و قابلمه را کنار بگذارید تا مایع پایه شور خنک گردد.

برای خرید سرکه، نمک و دانه فلفل سیاه می توانید به روش های یا اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

مرحله پنجم: بلال های کوچک را در شیشه بچینید

پس از انجام مراحل بالا، ابتدا باید از خشک بودن شیشه ها مطمئن شوید. چرا که رطوبت بطری می تواند موجب کپک زدن شور بچه بلال گردد. سپس، بلال های کوچک را به صورت عمودی در شیشه ها بچینید.

مرحله ششم: مایع شور را اضافه کنید

حالا، وقت آن است که ترکیب سرکه و آب با باقی مواد (که قبلا جوشاندید) را در بطری های شیشه ای روی بیبی کورن ها بریزید. این مایع باید سطح بچه ذرت ها را کاملا بپوشاند و در صورت امکان، کمی هم بالاتر از آن ها قرار بگیرد.

مرحله هفتم: شور بچه ذرت را در مکان مناسبی قرار دهید

در این مرحله از طرز تهیه ترشی بچه بلال شور، درب شیشه ها را محکم ببندید و با استفاده از چسب نواری آن ها را درزگیری کنید. با انجام این کار، احتمال ورود هوا به شیشه های حاوی شور را کاهش می دهید. حالا، شیشه ها را برای 2 هفته در مکان تاریک و خنکی بگذارید تا شور بچه بلال کاملا جا افتاده و آماده گردد.

مرحله آخر: شور بیبی کورن را سرو کنید

پس از گذشت این مدت، شور بچه ذرت کاملا آماده مصرف خواهد بود. بنابراین، آن را در ظرف سرو بریزید و همراه و فرنگی نوش جان کنید.

در صورت تمایل، شما می توانید از جمله شور بیبی کورن را به روش های حضوری و اینترنتی از فروشگاه های بخرید.

نکات مهم در طرز تهیه شور بچه بلال

  • برای تهیه شور بچه ذرت، حتما از بیبی کورن های با کیفیت، ترد و سالم بهره ببرید.
  • بسته به ذائقه، می توانید دیگر ادویه های دلخواه مانند زیره سبز، دانه خردل یا سبزیجات معطری مانند ترخون، مرزه، جعفری، گشنیز، نعنا و شوید را نیز به شور بچه بلال اضافه کنید.
  • بسته به ذائقه، می توانید مقدار سرکه پیشنهاد شده در این دستور تهیه شور بچه ذرت را کمتر یا بیشتر کنید.
  • در صورت تمایل، می توانید ظرف شور بیبی کورن را در یخچال بگذارید تا بعد از 2 هفته آماده گردد.

بیشتر بخوانید:

فوت و فن های خوشمزه شدن شور بچه بلال

چرا شور بچه ذرت نرم می گردد؟

اگر دمای محیط برای به عمل آمدن شور به مقدار کافی خنک نباشد، ممکن است شور شما نرم گردد. ضمناً، جوشاندن بیش از مقدار بیبی کورن، استفاده از ظروف نامناسب برای نگهداری، بالا بودن دمای مایع پایه شور و استفاده از آب نجوشیده تنها بعضی از دلایل اصلی نرم شدن شور بلال کوچک به حساب می آیند.

چرا شور بیبی کورن کپک می زند؟

استریل نکردن ظروف شیشه ای، نگهداری شور در محیط گرم، کم توجهی در هنگام شستن سبزیجات و مواد اولیه و بعلاوه، استفاده از سبزیجات و ظروف مرطوب از اصلی ترین عوامل موثر در کپک زدن انواع شور از جمله شور بیبی کورن هستند.

منبع: افق کوروش
انتشار: 25 آبان 1403 بروزرسانی: 25 آبان 1403 گردآورنده: donyayerahrah.ir شناسه مطلب: 2086

به "ترفندهای شور بچه بلال (شور بیبی کورن) بدون کپک با ماندگاری بالا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ترفندهای شور بچه بلال (شور بیبی کورن) بدون کپک با ماندگاری بالا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید