رستوران ها چطور می توانند مانع از چاقی ما شوند؟
به گزارش دنیای راه راه، سقلمه، بدون متوسل شدن به مزیت های مادی یا محدود کردن انتخاب هایمان، ما را به سمت انتخاب بهتر سوق می دهد. دوباره نوشتن ترتیب محتوای یک منو یا مرتب کردن یک قفسه به شکلی خاص، یک نوع سقلمه است. اما مالیات بستن به نوشیدنی های شکردار مثل سودا یا ممنوع کردن مصرف نوشیدنی های انرژی زا سقلمه محسوب نمی شوند.
برطبق تحلیل محققان درباره این موضوع که مردم چطور می توانند بیرون از خانه غذای سالم مصرف نمایند، 7 روش برای این کار پیشنهاد شد که دو روش آن کوچکتر کردن بشقاب ها و درخواست رستوران داران از مهمانان برای جایگزین کردن سالاد به جای سیب زمینیِ سرخ نموده است.
به گفته محققان این روش ها که آن ها با عنوان سقلمه زدن از آن یاد می نمایند؛ می تواند در حل مشکل بحران چاقی بسیار مؤثر باشد.
پیِر شاندون، از آزمایشگاه رفتاری دانشگاه سوربن و دکتر رومِین کاداریو از دانشگاه بوستون محتوای سقلمه ها را در مجله کانورِسِیشِن منتشر کردند.
چگونه در تعطیلات وزن اضافه نکنیم؟
چطور زمان غذا خوردن بر اندازۀ شکمتان تاثیر می گذارد؟
7 عادت ساده برای کاهش وزن قبل از خواب
روزی دو لیوان نوشابه رژیمی شما را زودتر از آن چه فکر کنید می کُشد!
سکته مغزی در کمین گیاهخواران
به گزارش خبرنگاران ؛ آن ها نوشتند: سقلمه، بدون متوسل شدن به مزیت های مادی یا محدود کردن انتخاب هایمان، ما را به سمت انتخاب بهتر سوق می دهد. دوباره نوشتن ترتیب محتوای یک منو یا مرتب کردن یک قفسه به شکلی خاص، یک نوع سقلمه است. اما مالیات بستن به نوشیدنی های شکردار مثل سودا یا ممنوع کردن مصرف نوشیدنی های انرژی زا سقلمه محسوب نمی شوند.
حقایق در غیاب اشکال و تصاویر و نماد ها یا رنگ ها چندان در ترغیب افراد به اینکه انتخاب های سالم تری داشته باشند، پیروز نیستند. این جملات فقط اطلاعات تغذیه ای محسوب می شوند و به افراد در تفسیر اعداد یاری نمی نمایند.
میزان کالری مصرفی که انتظار می رود کاهش یابد معادل 5 حبه قند است.
یکی دیگر از سقلمه هایی که با مغز ما وارد مکالمه می گردد، آن است که می گوید تولیدات سالم تر باید در جایی باشند که چشم آن ها را به خوبی ببیند. به طور مثال اگر روی قفسه قرار می گیرند باید همتراز چشم باشند و اگر در لیست غذا هستند باید در وسط قرار بگیرند.
میزان کالری مصرفی که انتظار می رود کاهش یابد معادل 5 حبه قند است.
اگر از طریقی، مثل قرار گرفتن یک شکلک خندان یا رنگ قرمز در مقابل یک نوع غذا متوجه شویم یک غذا در مقایسه با غذای دیگر سالم تر است، روی تصمیم گیری خود تجدید نظر می کنیم. ما متوجه می شویم که رنگ قرمز یعنی توقف، حتی اگر این رنگ در یک فروشگاه مواد غذایی باشد.
میزان کالری مصرفی که انتظار می رود کاهش یابد معادل 9 حبه قند است.
این زمانی است صندوقدار از شما می پرسد به همراه برگر خود سالاد هم می خواهید؟ یا وقتی است که باز او خواسته شده شما را تشویق کند انتخاب سالم تری داشته باشید. در آزمایشها، این نوع سقلمه پاسخ خوبی از طرف مردم داشت.
میزان کالری مصرفی که انتظار می رود کاهش یابد معادل 13 حبه قند است.
در این سقلمه، مزه غذا توصیف می گردد. به جای آنکه به ما بگویند هویج منبعی غنی از آنتی-اکسیدان است، روی بسته بندی آن، آن را چنین توصیف می نمایند: خوشمزه و آبدار تا توجه ما را به مزه آن جلب کند.
میزان کالری مصرفی که انتظار می رود کاهش یابد معادل 17 حبه قند است.
این سقلمه ها یاری می نمایند انتخاب غذای سالم برای افراد ساده تر باشد؛ مثل اینکه در یک کافه سلف-سرویس غذا های چرب در خاتمه قرار داده گردد که بشقاب فرد تا پیش از رسیدن به آن پر می گردد. روش دیگر قطعه قطعه کردن میوه و سبزی است. به هر حال خوردن میوه پوست کنده و آماده راحت تر از خوردن میوه کامل است.
میزان کالری مصرفی که انتظار می رود کاهش یابد معادل 20 حبه قند است.
مؤثرین سقلمه، کوچکتر کردن میزان بشقاب و لیوان است.
میزان کالری مصرفی که انتظار می رود کاهش یابد معادل 32 حبه قند است.
منبع: The Daily Mail
ترجمه: سایت خبرنگاران
منبع: فرادید